Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Salsicciapasta

Inga röster än
Skapat: 3 januari, 2025
Senast ändrat: 2 januari, 2025
Salsicciapasta

Salsicciapasta m𝖾𝖽 𝗍𝗈𝗆𝖺𝗍, 𝖿𝖺̈𝗇𝗄𝖺̊𝗅, 𝗏𝗂𝗍𝗅𝗈̈𝗄 𝗈𝖼𝗁 𝖻𝖺𝗌𝗂𝗅𝗂𝗄𝖺 blir en perfekt vardagsmiddag i veckan!

Ikväll gjorde jag min ”go-to” rätt, som alla i familjen älskar. Maten tar lika lång tid som det tar för pastan att koka! Snabbt, gott och enkelt!

Fler goda rätter:

/

Total tid: 20 minuter
Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Hetta upp en panna med olivoljan och fräs salsicciafärsen tills den får fin färg.
  • Tillsätt gul lök, vitlök, fänkål och chiliflakes. Fräs tills det blir mjukt.
  • Tillsätt passerade tomater och vatten. Låt reducera och koka ihop tills pastan är klar.
  • Rör ned basilika tillsammans med pastan i såsen. Späd med pastavattnet om den känns för tjock.
  • Smaka av med salt och peppar. Servera direkt med riven parmesan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg