Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Smarrig fiskgryta

Inga röster än
Skapat: 25 september, 2024
Senast ändrat: 24 september, 2024
Smarrig fiskgryta

Denna smakrika fiskgryta är fullmatad med goda smaker så som skaldjursfond, fänkål, dill och dragon. Grytan toppas med saftiga räkor och en klick krämig aioli som ger rätten en extra touch av lyx.

Perfekt för en mysig kväll, där kombinationen av fräscha skaldjur och kryddiga örter ger en fantastisk smakupplevelse. Enkel att laga men känns lyxig nog för att imponera på dina gäster!

Smarrig fiskgryta | Receptskatt
Smarrig fiskgryta 6
Total tid: 40 minuter
Servings: 4 portioner

Ingredienser

Instruktioner

  • Fräs på rödlök, vitlök och fänkål så det blir mjukt.
  • Tillsätt torkad dragon och paprikapuré. Fräs ytterligare någon minut.
  • Slå på vatten, fiskbuljongtärningarna, skaldjursfond och grönsakerna.
  • Låt sjuda tills grönsakerna är mjuka.
  • Smaka upp med citronsaft, salt och peppar. Ta bort från värmen och vänd ner dill och fisken försiktig. Låt stå med lock 5-10 minuter tills fisken är klar.
  • Servera med räkor, aioli och ett gott bröd.
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg