Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vegetarisk padthai med quorn

Inga röster än
Skapat: 5 februari, 2025
Senast ändrat: 4 februari, 2025
Vegetarisk padthai med quorn

Vegetarisk Pad Thai med Quorn är en snabb och smakrik rätt som är perfekt för vardagsmiddagar eller lunch.

Padthai består av ris blandat med krispiga grönsaker så som morötter, broccoli och paprika, samt Quorn istället för kött.

Rätten får sin karaktäristiska smak från padthaisåsen vilket ger en härlig balans mellan syrligt, salt och sött. För extra crunch kan du toppa med hackade jordnötter.

Vegetarisk padthai med quorn är en lättlagad och fräsch rätt som passar hela familjen, både för den som vill ha något vegetariskt och för dem som vill ha en snabb och mättande måltid.

Fler goda rätter:

Vegetarisk padthai med quorn | Receptskatt
Vegetarisk padthai med quorn 6
Total tid: 20 minuter
Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Koka riset enligt anvisningen på paketen.
  • Skala och hacka grönsakerna.
  • Fräs alla grönsaker, löken och quornbitarna i en het wokpanna med olja tills de fått lite färg.
  • Tillsätt såsen och stek 2 minuter.
  • Servera och toppa med nötter och vårlök.

Anteckning

Går också att använda rapsolja istället för sesamoljan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg