Wontonstrutar fyllda med vispad smetana och rom

Wontonstrutar fyllda med vispad smetana och rom är en elegant och lättlagad förrätt eller mingelrätt.
Krispiga wontonplattor formas till små strutar och friteras gyllene och frasiga. Strutarna fylls sedan med vispad smetana, vilket ger en len och lätt syrlig bas som balanserar perfekt mot sältan från en klick rom på toppen.
Garnera med finhackad rödlök och lite färsk dill eller gräslök för extra färg och smak. En sofistikerad och läcker aptitretare som passar utmärkt till festligare tillfällen!
Wontonblad finns i asiatiska eller välsorterade matbutiker i frysdisken. Fritera arken i rapsolja (jag tog hjälp av spritts munstycken för att få till formen) men man kan även fritera dom i platta ark. Blir precis lika gott. Sen fyllde jag dom med smetana som jag vispade hård med elvisp och toppade med rom
Goda huvudrätter:

Ingredienser
- Wonton
- Smetana
- Rom
- Svartpeppar
- Gräslök