Go Back
+ servings
Tre wontonstrutar med fyllning av fiskrom och lök, placerade i en svart skål med is.
Print
Inga röster än

Wonton strutar fyllda med vispad smetana och rom

Friterade wontonark fyllda med vispad smetana och rom
Förberedelser30 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Förrätt, Tilltugg
Kök: Asiatiskt
Keyword: förrätt, mingel, plockmat
Yield: 2 strutar per person som en förrätt

Materials

  • Wonton
  • Smetana
  • Rom
  • Svartpeppar
  • Gräslök

Instruktioner

  • Värm upp oljan till fritering.
  • Rulla wontonarken och stoppa ner dem i oljan.
  • Fritera tills arken fått fin färg.
  • Vispa smetanan.
  • Full strutarna med smetana.
  • Toppad med rom och gräslök.
  • Dra ett tag med pepparkvarnen över.