Go Back
+ servings
En tallrik med nachos toppade med köttfärs, tomater, lök, koriander och gräddfil.
Print
Inga röster än

Biff Botaña

Biff botaña är ett smakrikt och gott recept som du kan äta istället för hederliga tacos.
Total tid30 minuter
Måltid: Huvudrätt, Kött, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Kök: Mexikanskt
Keyword: fredagsmys, tacoalternativ, tacofredag
Yield: 3 portioner
Calories: 669kcal

Materials

Instruktioner

  • Bryn nötfärsen i smör och krydda med kryddmixen.
  • Häll upp bönorna i en kastrull och värm på spisen.
  • Finhacka rödlök, gräslök och jalapeños.
  • Sprid ut nachochipsen på tallrikar. Klicka på cheddardip. Värm på full effekt i mikron i ca 2 minuter per tallrik.
  • Klicka ut de varma bönorna och gräddfilen ovanpå nachochipsen. Strö på rödlök, gräslök och jalapeños, toppa med nötfärsen. Ät och njut!

Anteckning

Toppa med grönsaker som du tycker om att ha till. Hackade tomater, majs, sallad eller vad du nu brukar ha till dina vanliga tacos.

Nutrition

Kalorier: 669kcal | Carbohydrates: 77g | Protein: 20g | Fat: 31g | Mättat fett: 11g | Fleromättat fett: 9g | Enkelomättat fett: 5g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 51mg | Natrium: 2133mg | Kalium: 315mg | Fiber: 10g | Socker: 8g | Vitamin A: 546IU | Vitamin C: 0,3mg | Kalcium: 372mg | Järn: 3mg