Blötlägg torkade chilin i kokande vatten tills de mjuknat lite.
Mixa sedan.
Skär köttet och stek det i en gryta med olivolja tills det fått färg.
Lägg åt sidan.
Stek lök och vitlök.
Lägg i köttet, kryddor och tomatpure, stek lite till.
Häll på vatten, krossade tomater, mixad chili och oxfond.
Lägg på locket och låt koka cirka 3-4 timmar tills köttet lätt faller isär.
Plocka ur köttet och riv isär det.
Doppa tortillabröd i grytan och hetta upp en stekpanna med olivolja.
Låt överflödig vätska rinna av tortillan och lägg i stekpannan med strö över ost.
Lägg på köttet och vik ihop, stek på båda sidor till en gyllenbrun färg.
Blanda ihop tomat, lök, olivolja, salt och peppar.
Servera tacon med salsan, såsen från grytan, gräddfil, chili och persilja.