Börja med att steka fläskytterfilén runt om i smör. Krossa i en vitlöksklyfta i pannan mot slutet av stekningen så att smöret tar smak, ös sedan köttet kontinuerligt med smöret.
Ta ur fläskytterfilén och vitlöksklyftan. Släng vitlöksklyftan och ställ köttet åt sidan. men diska inte ur pannan.
Fräs på vitlök, rödlök och chili lakes i stekfettet från köttet. Ca 5 minuter utan att det får färg.
Häll sedan i vaxbönor, paprikan och champinjoner. Stek någon minut!
Häll på grädde, créme fraîche, sweetchilisås, soja, honung och persilja. Låt koka ihop.
Smaka av såsen med limejuice, koriander, salt och peppar.
Tranchera fläskytterfilén i skivor på ca 2-3 cm, lägg dem i ugnsfast form. Häll över såsen så den täcker köttet.
Ställ i ugnen på 180 grader tills köttet får en innertemperatur på ca 70grader.
Servera med pressad potatis eller nykokt ris.