Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfri chokladkaka
Total tid
45
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätter/desserter, Fika, mjuk kaka¨, mjuka kakor
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
chokladkaka, mjuk kaka, mjuka kakor
Yield:
8
Materials
75
g
mjölkfritt margarin
eller smör
1
dl
socker
eller sockerersättning
1,25
dl
växtbaserad mjölk
eller vanlig
110
g
Annas mjukismix
0,25
dl
kakao
Instruktioner
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop till en tjock smet. Använd en stavmixer.
Bred ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper som är ca 17-18 cm i diameter.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter. Låt kakan svalna i formen innan servering.