Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfri rabarberpaj
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätter/desserter, Fika
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
efterrättspaj, fika, fikadags, goda pajer, gofika, rabarberpaj, rabarberrecept, sommarfika, svensk fika, svenskt fika, swedish fika
Yield:
6
Materials
Smuldeg:
175
g
Annas basmix
2
msk
socker
eller sockerersättning
100
g
mjölkfritt margarin
eller smör
Fyllning:
ca. 5 dl rabarberbitar
0,5
dl
socker
eller sockerersättning
1,5
msk
potatismjöl
Instruktioner
Smuldeg:
Arbeta ihop ingredienserna till smuldegen i en matberedare eller för hand.
Fyllning:
Blanda rabarberbitar med socker och potatismjöl.
Fördela fyllningen i en ugnsfast form, eller flera små portionsformar.
Smula degen över.
Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Gör du portionspajer som på bilden blir tiden ca 10 minuter.