Go Back
+ servings
Glutenfria våfflor toppade med skivor av banan, hallon och chokladsås på en tallrik.
Print
Inga röster än

Glutenfria bananvåfflor

Total tid15 minuter
Måltid: Barnvänligt, Frukost, mellanmål
Kök: Skandinaviskt
Keyword: fika, nyttiga våfflor, våffeldagen
Yield: 3 st
Calories: 43kcal

Materials

  • 1 stor banan ca 120 gram
  • 2 st ägg
  • 2 tsk kokosmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 krm kanel går att utesluta
  • Ev. 1 tsk honung/annan sötning

Instruktioner

  • Mixa samman alla ingredienser.
  • Låt svälla i ca 10 minuter.
  • Smörj ett våffeljärn med matfett och gör våfflor utav smeten.

Nutrition

Kalorier: 43kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 1g | Fat: 0,3g | Mättat fett: 0,2g | Fleromättat fett: 0,04g | Enkelomättat fett: 0,04g | Kolesterol: 2mg | Natrium: 3mg | Kalium: 143mg | Fiber: 2g | Socker: 5g | Vitamin A: 30IU | Vitamin C: 3mg | Kalcium: 8mg | Järn: 0,2mg