Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria morotsmuffins
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Fika, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Muffins
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
enkelt, glutenfritt, mjuk kaka, mjuka kakor, morotskaka, morotsmuffins, muffins, smaksatta muffins, vegansk
Yield:
8
Materials
75
g
mjölkfritt margarin
eller smör
1
dl
socker
eller sockerersättning
1,25
dl
växtbaserad mjölk
eller vanlig
110
g
Annas mjukismix
1
msk
kanel
50
g
morötter
finrivna
Instruktioner
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser (utom morötterna) och blanda med en stavmixer. Rör sedan i de rivna morötterna.
Fördela smeten i muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter, känn med en sticka.
Låt muffinsen svalna på galler.