Go Back
+ servings
Tunnbröd fyllt med köttfärs, avokado och tomatsås på en vit tallrik.
Print
Inga röster än

Glutenfria tortillabröd på 2 ingredienser

Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex, Huvudrätt
Kök: Skandinaviskt
Keyword: bröd, brödrecept, enkelt bröd, hembakat bröd, lättbakat bröd, tacoalternativ, tacofredag, tacos
Yield: 10

Materials

  • 350 g Annas brödmix
  • 560 g vatten

Instruktioner

  • Blanda mjölmix och vatten till en jämn smet. Låt svälla i 15 minuter.
  • Klicka upp knappt 1 dl smet i en varm non-stick panna. Bred ut smeten så du får ett tunt tortillabröd som är ca 20 cm i diameter. Stek brödet på medelhög värme på båda sidor tills det har fått fin färg.
  • Upprepa med all smet.
  • Lägg de färdiga bröden efterhand ovanpå varandra på en tallrik och täck genast med bakduk så att de inte blir torra.