Go Back
+ servings
Två yoghurtfrallor med frön på en vit tallrik, omgivna av koppar och dekoration.
Print
Inga röster än

Glutenfria yoghurtfrallor på 4 ingredienser

Total tid40 minuter
Måltid: Bröd & kex, brunch, frallor, Frukost
Kök: Skandinaviskt
Keyword: bröd, brödrecept, enkelt bröd, fralla, frallor, hembakat bröd, lättbakat bröd, nybakat bröd
Yield: 10

Materials

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl plantgurt eller vanlig yoghurt
  • 2,5 msk sirap
  • 2,5 msk linfrö

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser till en lös deg i en bunke.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.