Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfria yoghurtfrallor på 4 ingredienser
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, brunch, frallor, Frukost
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
bröd, brödrecept, enkelt bröd, fralla, frallor, hembakat bröd, lättbakat bröd, nybakat bröd
Yield:
10
Materials
350
g
Annas brödmix
4
dl
plantgurt
eller vanlig yoghurt
2,5
msk
sirap
2,5
msk
linfrö
Instruktioner
Blanda alla ingredienser till en lös deg i en bunke.
Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
Låt frallorna svalna helt på galler.