Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Glutenfritt fröbröd med aprikoser
Total tid
1
timme
t
Måltid:
Bröd & kex, brunch, Frukost
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
bröd, brödrecept, enkelt bröd, hembakat bröd, lättbakat bröd, nybakat bröd
Yield:
2
limpor
Materials
350
g
Annas brödmix
1
dl
linfrö
1
dl
valnötter
hackade
1
dl
torkade aprikoser
hackade
2
tsk
sirap
5
dl
plantgurt
eller vanlig yoghurt
Instruktioner
Blanda de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig.
Kombinera de båda blandningarna och blanda tills du har en lös deg.
Fördela degen i två formar klädda med bakplåtspapper. Toppa gärna med frön.
Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 55 minuter.
Låt bröden svalna helt på galler.