Go Back
+ servings
En skål med gnocchi churrosi som är täckta med socker och kanel.
Print
Inga röster än

Gnocchi churros

Churros har vi säkert alla smakat på ett par gånger. Kanske till och med har gjort egna. Men har ni någonsin gjort dem på en gnocchi? Det går som en blixt så är dem klara. En riktigt god genväg till en klassisk churro
Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Bakning, Barnvänligt, Dessert, Efterrätt, Efterrätter/desserter, fest, Fika, godsaker, kalas, Lättlagat
Keyword: fika, småkaka
Yield: 2

Materials

Instruktioner

  • Häll upp gnocchi i en skål.
  • Smält smör på medelvärme och häll det i skålen med gnocchi. Häll inte på för mycket, bara så att alla gnocchin får en lätt smörig yta.
  • Blanda ner ca 1 tsk kanel och rör om.
  • Kör gnocchin i airfryern på 200 grader tills de är gyllene och har fått en lätt krispig yta.
  • Blanda kanel och socker i en skål.
  • Blanda gnocchin med kanelsockret så att de täcks helt.
  • Servera direkt, gärna med en klick nutella, vaniljglass eller bara som de är.