Börja med att steka fläskytterfiléen runt om i smör.
Mot slutet av stekningen, krossa en vitlöksklyfta och lägg i pannan så smöret tar smak, ös sedan köttet kontinuerligt med smöret.
Ta ur fläskytterfiléen & vitlöksklyftan. Släng vitlöksklyftan & ställ köttet åt sidan. men diska inte ur pannan.
Fräs på vitlök, rödlök & chili flakes i stekfettet från köttet. Ca 5 min utan att det får färg.
Häll sedan i vaxbönor, paprikan & champinjoner. Stek någon minut!
Häll på grädde, crème fraiche, sweetchilisås, soja, honung & persilja. Låt koka ihop.
Smaka av såsen med limejuice, koriander, salt & peppar.
Tranchera fläskytterfiléen i skivor på ca. 2-3 cm, lägg dem i ugnsfast form. Häll över såsen så den täcker köttet.
Ställ i ugnen på 180 grader tills köttet får en innertemperatur på ca 70grader.
Servera med pressad potatis eller nykokt ris!