Go Back
+ servings
En hand som håller en bit hallonpajblondie med havregrynstopping och vaniljkräm.
Print
Inga röster än

Hallonpaj-brownies med vaniljkräms gömma

Dessa är fantastiskt goda! Kombinationen mellan två världar som du måste testa!!
Förberedelser20 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bakning, Brownie, Fika, Paj, Pajer
Kök: Skandinaviskt
Keyword: baka i långpanna, blondies, fika, fikadags, gofika, långpanna
Yield: 10

Materials

Blondie:

  • 100 gram smör
  • 2 ägg
  • 1 ¼ dl strösocker
  • ½ dl farinsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl hallon
  • 1 ½ dl marsansås vaniljkräm

Pajsmul:

  • 100 gram smör
  • 3 dl havregryn
  • ½ dl vetemjöl
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk ljus sirap

Instruktioner

Blondie:

  • Sätt ugnen på 190 grader.
  • Smält smöret.
  • Mät upp strösocker, farinsocker och ägg i en bunke. Tillsätt smöret och blanda.
  • Tillsätt vetemjölet och rör till en tjock smet.
  • Häll ner smeten i en form med bakplåtspapper.
  • Toppa med hallon och bre ett lager marsansås över.
  • Ställ in i ugn i 5 minuter. Ta sedan ut formen.

Pajsmul:

  • Gör pajsmulet medan formen är i ugnen.
  • Smält smöret och tillsätt resterande ingredienser. Blanda till en smul.
  • Toppa kakan med smulet och grädda i ytterligare 15 minuter.
  • Ta ut och låt svalna.
  • Skär upp kakan i bitar och servera lite extra hallon till.