Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Hallonpaj-brownies med vaniljkräms gömma
Dessa är fantastiskt goda! Kombinationen mellan två världar som du måste testa!!
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bakning, Brownie, Fika, Paj, Pajer
Kök:
Skandinaviskt
Keyword:
baka i långpanna, blondies, fika, fikadags, gofika, långpanna
Yield:
10
Materials
Blondie:
100
gram
smör
2
ägg
1 ¼
dl
strösocker
½
dl
farinsocker
3
dl
vetemjöl
1
dl
hallon
1 ½
dl
marsansås
vaniljkräm
Pajsmul:
100
gram
smör
3
dl
havregryn
½
dl
vetemjöl
½
dl
strösocker
1
msk
ljus sirap
Instruktioner
Blondie:
Sätt ugnen på 190 grader.
Smält smöret.
Mät upp strösocker, farinsocker och ägg i en bunke. Tillsätt smöret och blanda.
Tillsätt vetemjölet och rör till en tjock smet.
Häll ner smeten i en form med bakplåtspapper.
Toppa med hallon och bre ett lager marsansås över.
Ställ in i ugn i 5 minuter. Ta sedan ut formen.
Pajsmul:
Gör pajsmulet medan formen är i ugnen.
Smält smöret och tillsätt resterande ingredienser. Blanda till en smul.
Toppa kakan med smulet och grädda i ytterligare 15 minuter.
Ta ut och låt svalna.
Skär upp kakan i bitar och servera lite extra hallon till.