Go Back
+ servings
Grillad smörgås med tonfiskröra och grönsaker, skuren på mitten och dekorerad med färsk persilja.
Print
Inga röster än

Hot tuna melt

Frasig och krämig tonfiskmacka med lite hetta
Förberedelser15 minuter
Active Time10 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: brunch, Lättlagat, Lunch
Kök: Amerikanskt
Keyword: comfort food
Yield: 4 portioner

Materials

  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 st röd chili
  • 1 st rödlök
  • 1 st citron
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 litet knippe persilja
  • Riven cheddar efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • 8 skivor Valfritt bröd
  • Smör
  • Olja

Instruktioner

  • Finhacka rödlöken & chili.
  • Häll ur tonfisken i ett durkslag & pressa ur vätskan.
  • Blanda allt med majonnäs, crème fraiche, citronskal, persilja, salt & peppar.
  • Riv osten.
  • Lägg röran mellan två brödskivor och toppa med ost.
  • Tillaga i ugn, airfryer eller stekpanna.
  • Jag tillagade i stekpanna med lite olja & smör tills gyllenbrun på båda sidor, avsluta i ugn 160° i 5 minuter tills osten är ordentligt smält.
  • Lycka till, smaklig måltid.