Blanda ner de torra ingredienserna i smöret och rör tillsist ner äggen.
Häll smeten i formen med bakplåtspapper i botten.
Grädda på 175 grader i ca 20-22 minuter eller tills kladdkakan är fast i kanterna men fortfarande rörlig i mitten. Låt kallna helt.
Hallonmaräng:
Pressa hallonen genom en sil i en skål. Skrapa baksidan av silen så all puré kommer med.
Vispa äggvitorna till fasta toppar i en värmetålig bunke.
Tillsätt lite socker i taget under fortsatt vispning. När allt socker är tillsatt så tillsätter du hallonpurén.
Vispa sedan marängen över vattenbad på låg hastighet tills sockerkristallerna har smält. De har smält när man tar lite maräng mellan fingrarna och inte känner några sockerkorn.
Ta bort bunken från värmen och vispa tills marängen är kall.
Spritsa hallonmarängen på den kalla kladdkakan. Man kan bränna av marängen om man önskar.