Go Back
–+ servings
Krispig Boursinost formad som en pÄskhare med kex och dekorationer pÄ en skÀrbrÀda.
Print
Inga röster Àn

Krispig Boursinost som pĂ„skhare! 🐣

Har du testat att baka Boursinost tills den blir sĂ„dĂ€r hĂ€rligt krispig? Det hĂ€r Ă€r sĂ„ gott, krĂ€migt, krispigt och bara helt oemotstĂ„ndligt! Perfekt till pĂ„sk, och Ă€nnu roligare blir det nĂ€r man formar osten som en pĂ„skhare och en kanin 🐣
Förberedelser15 minuter
Active Time15 minuter
Total tid30 minuter
MÄltid: PÄsk, Snack, Tilltugg
Kök: Skandinaviskt
Keyword: buffé, pÄsk, pÄskrecept, tilltugg
Yield: 4

Materials

Recept:

  • Boursinost
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 st Ă€gg
  • 1 dl panko
  • honung
  • fĂ€rsk timjan

Instruktioner

  • HĂ€ll upp mjöl pĂ„ en tallrik.
  • Vispa upp Ă€gget pĂ„ en annan tallrik och hĂ€ll panko pĂ„ en tredje tallrik.
  • VĂ€nd osten först i mjölet, sedan i det uppvispade Ă€gget och till sist i panko.
  • Placera osten pĂ„ en bakplĂ„t och baka i ugnen pĂ„ 225 grader tills den Ă€r gyllene, ca 15 minuter.
  • Ringla honung över och strö pĂ„ fĂ€rsk timjan innan servering.
  • Servera med bröd och kex.