Krispig Boursinost som pĂ„skhare! đŁ
Har du testat att baka Boursinost tills den blir sĂ„dĂ€r hĂ€rligt krispig? Det hĂ€r Ă€r sĂ„ gott, krĂ€migt, krispigt och bara helt oemotstĂ„ndligt! Perfekt till pĂ„sk, och Ă€nnu roligare blir det nĂ€r man formar osten som en pĂ„skhare och en kanin đŁ
Förberedelser15 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid30 minuter minuter
MÄltid: PÄsk, Snack, Tilltugg
Kök: Skandinaviskt
Keyword: buffé, pÄsk, pÄskrecept, tilltugg
Yield: 4
Recept:
- Boursinost
- 1 dl vetemjöl
- 1 st Àgg
- 1 dl panko
- honung
- fÀrsk timjan
HÀll upp mjöl pÄ en tallrik.
Vispa upp Àgget pÄ en annan tallrik och hÀll panko pÄ en tredje tallrik.
VÀnd osten först i mjölet, sedan i det uppvispade Àgget och till sist i panko.
Placera osten pÄ en bakplÄt och baka i ugnen pÄ 225 grader tills den Àr gyllene, ca 15 minuter.
Ringla honung över och strö pÄ fÀrsk timjan innan servering.
Servera med bröd och kex.