Go Back
+ servings
En tallrik med sallad innehållande halloumi, tomater, gurka och dill.
Print
Inga röster än

Krispig fetaost med grekisk sallad

Enkelt men smarrigt tips på hur du gör din grekiska sallad ännu godare med krispig fetaost och dill!
Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Sallad, Sallader, Snacks & tilltugg, Tillbehör
Kök: Medelhavskost
Keyword: enkel sallad, sallader, somrig sallad
Yield: 2

Materials

  • 1 förp fetaost
  • 4 msk majsstärkelse
  • rapsolja
  • dill
  • sallad

Instruktioner

  • Skär fetaosten i munstora bitar och panera i majsstärkelse så att det täcker.
  • Stek ostbitarna på medelhög värme i rapsolja tills de har fått fin färg och blivit krispiga.
  • Låt rinna av på hushållspapper och toppa sedan salladen med fetaosten och dill.