Vispa grädden med elvisp tills den är mjuk utan att vara hård (om du vispar den för mycket kommer glassen att bli grynig).
Häll i kondenserad mjölk och blanda ihop.
Tillsätt vaniljsocker och blanda ihop, sikta gärna ner det för att undvika klumpar.
Färga smeten med livsmedelsfärg tills den blir mintgrön.
Skär After Eight i mindre bitar.
Ta fram en form som rymmer 1,4 liter, eller flera mindre.
Varva glass i formen med After Eight-bitar.
Börja med ett lager glass, sen After Eight, sen glass osv.
Avsluta med glass.
Smält chokladen i mikro 30 sekunder i taget och rör om emellan.
Ringla mörk choklad över glassens yta.
Gör ett swirlmönster genom att ta en tandpetare eller annat spetsigt och för runt det på ytan så att chokladen dras ut till ett mönster, tänk att du gör 8:or.
Om din form inte har ett lock; täck med plastfolie.
In i frysen i ca 6 timmar, gärna över natten.