Go Back
+ servings
Skål med nektariner, mozzarella, basilika och bröd på en ljus bakgrund.
Print
Inga röster än

Nektarin caprese

En nektarin och burrata caprese - en ljuvlig och fräsch sallad där sötman från solmogna nektariner möter den krämiga, milda burratan. Tillsammans med färsk basilika och olivolja blir det en perfekt somrig kombination. Enkel att göra — och svår att motstå!
Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Förrätt, Lättlagat, Smårätter, Snack, Snacks & tilltugg, Tillbehör, Tilltugg, Vegetariskt
Kök: Skandinaviskt
Keyword: förrätt, sallader, sommarsallad, somrig sallad
Yield: 2

Materials

  • 2 nektariner
  • smör
  • bröd valfri sort
  • 2 förp burrata
  • basilika
  • olivolja
  • salt
  • peppar

Instruktioner

  • Skiva nektarinerna och stek (eller grilla) dem med smör på en räfflad panna.
  • Grilla eller stek valfritt bröd att servera till.
  • Öppna upp burratan på en tallrik. Toppa med de smörstekta nektarinerna, basilika, olivolja, salt och peppar.