No bake blåbärscheesecake
Vegansk no bake blåbärscheesecake med cashewnötter, dadlar och kokos – naturligt sötad, krämig och helt utan ugn!
Förberedelser4 timmar t
Total tid4 timmar t 20 minuter minuter
Måltid: Cheesecake, Efterrätter, Vegansk
Kök: Amerikanskt, Skandinaviskt
Keyword: baka med blåbär, vegansk cheesecake
Yield: 4 bitar
Calories: 185kcal
Botten:
- 40 gram sötmandlar
- 30 gram färska dadlar urkärnade
- 2 msk riven kokos
- ½ msk kokosolja
- 1 krm kanel
Fyllning:
- 80 gram naturella cashewnötter
- 70 gram blåbär frysta
- 50-60 gram färska dadlar urkärnade
- 4 msk av det vita fasta av kokosmjölk alt. kokosgrädde
- 1 krm vaniljpulver
Fyllning
Häll av vattnet från cashewnötterna.
Mixa alla ingredienser under några minuter till en slät och krämig konsistens.
Fördela fyllningen ovanpå botten. Låt stå i kylskåp ett tag innan servering.
Kalorier: 185kcal | Carbohydrates: 24g | Protein: 4g | Fat: 10g | Mättat fett: 2g | Fleromättat fett: 2g | Enkelomättat fett: 5g | Natrium: 3mg | Kalium: 284mg | Fiber: 3g | Socker: 16g | Vitamin A: 12IU | Vitamin C: 2mg | Kalcium: 19mg | Järn: 2mg