Jättegoda kanelbullar! Du kommer inte bli besviken.
Förberedelser40 minuter minuter
Active Time10 minuter minuter
Total tid50 minuter minuter
Måltid: Bakning, Bakverk & kakor, Bullar, Fika, Sötsaker
Kök: Skandinaviskt
Keyword: baka goda kanelbullar, kanelbullens dag, klassiska bakverk
Tänk på att ALLTID använda rumstempererade ingredienser. Smöret får gärna vara geggigt.
Frys in bullarna direkt så fort dom svalnat efter gräddningen, om du inte tänker mumsa i dig alla på en gång. Då kommer bullarna vara mjuka och goda den dag du tinar upp dem på nytt i rumstemperatur.
Kalorier: 310kcal | Carbohydrates: 46g | Protein: 5g | Fat: 12g | Mättat fett: 7g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 3g | Transfett: 0,4g | Kolesterol: 31mg | Natrium: 103mg | Kalium: 76mg | Fiber: 1g | Socker: 16g | Vitamin A: 358IU | Vitamin C: 0,03mg | Kalcium: 27mg | Järn: 2mg