Häll ner alla ingredienser i en köksassistent, eller i en bunke. Kör i 10 minuter eller knåda i 20 minuter för hand. Använd inte för mycket mjöl för då blir bullarna torra. Låt degen vara lite kladdig istället.
Låt degen vila under handduk i 30 minuter.
Kavla ut degen till en stor rektangel.
Vaniljfyllning:
Mät upp alla ingredienser i en skål, se till så smöret är riktigt mjukt. Använd en gaffel och mosa till en slät massa. Det tar en stund innan smöret hinner gå ihop med mjölken, men bara fortsätt till en slät och fin fyllning.
Bre fyllningen på degen och rulla ihop tjat. Dra och rulla.
Dela degen i 3 cm stora snäckor och lägg på plåtar. Jäs under handduk i 45-60 minuter
Pensling:
Pensla dina bullar strö över pärlsocker.
Grädda i 12-14 minuter på 230 grader. Ta ut låt svalna.
Garnering:
Vispa grädden.
Toppa bullarna med sylt och bred på ett lager grädde som en kupol.
Lägg på små lock av marsipan. Pudra över lite florsocker och sen är det bara att njuta!