Go Back
+ servings
En skål med tryffelpasta och ryggbiff, toppad med riven ost och grönsaker.
Print
Inga röster än

Tryffelpasta med ryggbiff

Lyxa till vardagen med denna otroligt goda och snabblagade tryffelpasta med ryggbiff. Den innehåller endast få ingredienser och passar perfekt även i matlådan.
Total tid15 minuter
Måltid: Pasta
Kök: Skandinaviskt
Keyword: enkel pasta, Enkla pastarecept, Goda pastarecept, lättlagad pasta, lättlagad vardagsmat
Yield: 3

Materials

  • 250 g ryggbiff
  • 150 g champinjoner
  • 1 burk zeta svamp och tryffelkräm
  • 2,5 dl grädde
  • 1 msk soja kan uteslutas
  • kalvfond tillsätt för djupare smak, men kan uteslutas
  • 250 g pasta tortiglioni
  • parmesan
  • persilja
  • vitlök

Instruktioner

  • Krydda ryggbiffen med salt och peppar.
  • Stek köttet i mindre delar, ställ åt sidan. Den behöver inte vara genomstekt utan endast få en fin yta.
  • Skiva och stek champinjonerna tillsammans med vitlök i samma panna som ni stekt köttet i. Köttsaften ger god smak.
  • Tillsätt tryffel och svampkrämen och rör om.
  • Häll i köttet igen samt tillsätt grädde, soja och lite fond. Låt koka upp och puttra tills såsen tjocknat till den konsistens ni vill ha.
  • Häll på persilja och snåla inte med parmesan!
  • Servera med pasta.