Go Back
+ servings
En portion rabarberpaj i en glasskål med en hand som håller skålen.
Print
Inga röster än

Världens godaste rabarberpaj

Supergod paj, perfekt sött och knäckig! Lätt och gott, Muums!!
Förberedelser10 minuter
Active Time25 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bakning, Fika, Paj
Kök: Skandinaviskt
Keyword: baka med rabarber, efterrättspaj, fika, Pajer, rabarberkaka, rabarberpaj, rabarberrecept
Yield: 8

Materials

  • 175 gram smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 dl havregryn
  • ½ tsk salt
  • 1 dl strösocker
  • 2 msk sirap
  • ½ tsk farinsocker
  • 300 gram rabarber hackade
  • 1 banan

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 garder.
  • Smält smöret och ställ åt sidan.
  • Blanda ihop alla ingredienser till ens met och tillsätt smör.
  • Fördela banan och rabarber i en pajform och toppa med smeten.
  • Grädda i 20-25 minuter tills pajen är gyllenbrun. Ta ut och låt svalna innan du serverar pajen med glass eller vaniljsås.